Hvor dyrt er det å leie minilager?

Spørsmålet i overskriften er egentlig veldig vagt. Hvor mye et minilager koster vil naturligvis variere fra aktør til aktør. Det er litt som å spørre hvor mye et hus koster, det spørs på størrelsen, antall soverom, når det ble bygget og hvor bra badet ser ut for eksempel. Men det er likevel mulig å gi en pekepinn på hva du kan forvente å punge ut med for å leie ditt minilager. I det følgende har vi skrevet en kort oversikt over hva du kan forvente, slik at du er forberedt når du leier ditt første minilager.

Priser i byen og på landet

Den største faktoren som spiller inn på prisen på et minilager, er lokasjonen. Dette gjelder forsåvidt de fleste ting når det kommer til eiendom generelt. Ønsker du et minilager i oslo sentrum må du naturligvis ut med endel mer penger enn dersom du ønsker et minilager utenfor stavanger. 

Prisene på minilager i byene kan være opptil tre ganger så dyre som på en gård langs en distriktsvei. Så det første du burde tenke på er hvorvidt du ønsker nær tilgang, dersom du bor i byen, og at du derfor må belage deg på å betale ekstra for denne komforten.

Hvis du skal sette tingene på langtidslagring og du sjeldent skal kjøre ting frem og tilbake, burde du vurdere et minilager litt lenger unna det urbane byliv. Du kan besøke minilagerguiden.no for å finne billige, rimelige minilager utenfor bykjernen.

Prisen speiler fasilitetene og størrelsen

En annen svært viktig faktor når man undersøker priser på minilager, er hva du betaler for i tillegg til selve lageret. Naturligvis vil størrelsen på lageret spille inn. Et stort lager på 15-20 kvm kan koste opp mot 5000-6000kr i måneden, mens et mindre lager på 3-4 kvm kan koste 1500-2000kr i måneden.

Sett bort ifra dette, er det endel andre ting du kanskje ønsker å betale ekstra for. Det første er sikkerhet. God sikkerhet er en billig investering, med mindre du har en dritbra forsikring. Det andre er om lageret er temperert, har god luftsirkulasjon og om det er enkel tilgang til og fra lageret.

Hvis du ønsker å enkelt filtrere lagersøket ditt etter slike faktorer, for å finne det beste minilageret for deg, burde du besøke minilagerguiden.no. Her velger du minilager ut i fra de ønskene du har for ditt minilager.